Zeeuwse oorbellen porselein roze

Zeeuwse oorbellen porselein roze

Deze porseleinen oorbellen zijn gemaakt van zilver, parel en porselein. Het porseleinen ornament is roze gepigmenteerd, de achterkant is geglazuurd. De afmeting van de zeeuwse oorbellen is ongeveer 15 mm. 

 

De oorbellen zijn met veel liefde en geduld met de hand gemaakt door vele laagjes porselein op een malletje aan te brengen. Daarna zijn de oorbellen bij een hoge temperatuur gestookt in de oven, waarna aan de achterkant van de oorbellen een glazuurlaagje is aangebracht en nogmaals gebakken. De oorhaakjes zijn van zilver. 

Ze zijn ook verkrijgbaar in wit, bruin, betongrijs, petrolgroen

 

De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. De Zeeuwse sieraden vormden het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van onder andere porselein, zilver, goud, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier en met heel veel liefde! Natuurlijk maak ik op verzoek deze sieraden ook in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

 

€ 195,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen