zeeuwse oorbellen porselein petrol

zeeuwse oorbellen porselein petrol

Deze porseleinen oorbellen zijn gemaakt van zilver, parel en porselein. Het porseleinen ornament is petrol gepigmenteerd, de achterkant is geglazuurd. De afmeting van de oorbellen is ongeveer 12mm. 

 

De Zeeuwse oorbellen zijn met veel liefde en geduld met de hand gemaakt door vele laagjes porselein op een malletje aan te brengen. Daarna zijn de oorbellen gestookt in de oven, waarna aan de achterkant van de oorbellen een glazuurlaagje is aangebracht. De oorhaakjes zijn van zilver. 

Ze zijn ook verkrijgbaar in wit, bruin, betongrijs, roze en groen

 

De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier en met heel veel liefde! Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

 

 

€ 195,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen