zeeuwse knoop armband gezwart zilver en sodaliet

zeeuwse knoop armband gezwart zilver en sodaliet

Deze zeeuwse knoop armband is gemaakt van zilver, een gezwart zilveren zeeuws knoopje en sodaliet. De armband  is 18  cm lang. Het zeeuwse knoopje is 7 mm. De sodaliet kralen van ongeveer 3.5 mm zijn met de hand geknoopt tot een strengetje.

 

Wanneer u deze armband langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen.

 

De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Dit sieraad vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van onder andere porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

 

€ 195,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen