oma's knoopje bloedkoraal ketting

oma's knoopje bloedkoraal ketting

Dit bloedkoralen collier is gemaakt van bloedkoraal zilver en parel, een zilveren ornament met een pareltje. Het bloedkoraal wordt veelal verwerkt in zeeuwse knoop sieraden. Het bloedkoralen kraaltje is 3.5mm doorsnede en geknoopt op de traditionele manier. 

 

Deze ketting is geïnspireerd op de zeeuwse knoop. Het is gemaakt van parel, porselein en zilver. Een klein zilveren zeeuws knoopje is aan deze ketting toegevoegd. Het collier is 42 cm lang. Wanneer u dit collier langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten. 

 

De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ketting vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

 

€ 235,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen