Zeeuwse ketting porselein goes roze, zeeuwse sieraden

Zeeuwse ketting porselein goes roze

 

Deze ketting is geïnspireerd op de zeeuwse knoop sieraden. Het is gemaakt van parel, porselein en zilver. Aan de ketting zelf zit een rijtje met roze pareltjes van ongeveer 3.5 mm. Een klein zilveren zeeuws knoopje van 7 mm is aan deze ketting toegevoegd. Het collier is 42 cm lang. Wanneer u dit collier langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten. Het roze ornamentje is ongeveer 15mm, in het midden bevind zich een pareltje van ongeveer 3mm.

 

Het porseleinen ornamentje is met veel liefde en geduld met de hand gemaakt door vele laagjes porselein op een malletje aan te brengen. Daarna is het gestookt in de oven, waarna aan de achterkant een glazuurlaagje is aangebracht.

 

De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van onder andere porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier en met heel veel liefde! Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

 

 

zeeuws collier porselein goes roze

€ 265,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: meer dan 5 dagen