sieraad van de maand

Sieraad van de maand januari en februari

Porseleinen ketting handbeschilderd in Delfts blauw

 

Mijn excuses, ik ben een beetje laat deze maand, dus daarom wordt deze porseleinen ketting sieraad van de maand januari en februari.

 

Deze ketting is gemaakt van porselein, eerste gehalte zilver en zoetwaterparels. In het midden van het porseleinen bloemetje bevindt zich een  pareltje van ongeveer 2mm. Het bloemetje is handbeschilderd in Delfts blauw. De achterkant van het ornamentje is ook beschilderd. De diameter van het knoopje is ongeveer 14mm.  Het zeeuwse knoopje ernaast heeft een diameter van 7mm. De zoetwaterparels van ongeveer 3.5mm naast het zeeuwse knoopje zijn op de traditionele manier geknoopt tot een strengetje. De ketting heeft een lengte van 43 cm. Het is een unieke ketting, er worden maar een paar van gemaakt!

Uiteraard kunt u langskomen op mijn atelier om hem te passen (in achtneming van de corona regels), of ik kan de ketting zonder verplichting naar u toesturen.

 

Deze ketting is deze 2 maanden in plaats van 295,- voor 236 euro, u betaalt geen verzendkosten.

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg in een mooi eco-vriendelijk doosje. Handgemaakt met liefde ♥

 

€ 295,00

€ 236,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen

Sieraad van de maand maart

Zilveren oorstekers

 

Deze oorstekers zijn gemaakt van eerste gehalte zilver. Ze zijn geinspireerd op zeeuwse sieraden. De diameter van het knoopje is ongeveer 11mm.  

Uiteraard kunt u langskomen op mijn atelier om ze te passen (in achtneming van de corona regels), of ik kan de oorstekers zonder verplichting naar u toesturen.

 

Deze oorstekers zijn in plaats van 155,- voor 124 euro, u betaalt geen verzendkosten als het binnen Nederland verstuurd moet worden.

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg in een mooi eco-vriendelijk doosje. Handgemaakt met liefde ♥

 

€ 155,00

€ 124,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen

Vanaf november 2019 zult u hier elke maand het sieraad van de maand treffen. Dit sieraad is nieuw en met 20% korting te koop. Wilt u niks missen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en laat u elke maand informeren over het maandelijkse sieraad en andere dingen.