sieraad van de maand februari

Vanaf 7 februari tot half maart zijn 2 sieraden in de aanbieding. Het betreft oorbellen en een collier. Ze zijn gemaakt van donkere parels, gezwart zilver en zwart emaille. 

Collier van de maand februari

De oorbellen van de maand zijn gemaakt van zilver, donkere parels en zwart emaille.

 

De parels van de oorbellen hebben een afmeting van ongeveer 10-12 mm. Daarboven zit een emaille ornament van ongeveer 3 mm. De oorbellen hebben een haak zodat je ze eenvoudig in je oor kan doen. Rubberen achterkantjes voor de haakjes worden meegeleverd, zodat je de oorbellen niet kwijtraakt. De oorbellen hebben een korting van 20%. In plaats van 350 euro zijn ze in de aanbieding voor 280 euro.

Ze zijn alleen te koop via de website

 

Heeft u een vraag? Stuur me dan even een mailtje.

 

 

 

 

€ 350,00

€ 280,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen

sieraad van de maand februari

Het collier is gemaakt van zilver, parels en zwart emaille. Het collier is 43 cm lang. Uiteraard kan het collier naar wens langer of korter gemaakt worden. De parel heeft een afmeting van ongeveer 10-12 mm. Boven de parel zit een ornament met zwart emaille. Het strengetje met zwarte parels is 13 cm lang, de parels hebben  een doorsnede van ongeveer 3.5 mm. Het collier heeft een korting van 20%, in plaats van 315 euro is hij in de aanbieding voor 252 euro.

 

Heeft u een vraag? Stuur me dan even een mailtje.

 

 

 

 

€ 315,00

€ 252,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen

Vanaf november 2019 zult u hier elke maand het sieraad van de maand treffen. Dit sieraad is nieuw en met 20% korting te koop. Wilt u niks missen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en laat u elke maand informeren over het maandelijkse sieraad en andere dingen.