sieraad van de maand februari

sieraad van de maand februari

Dit collier is sieraad van de maand februari. Hij is gemaakt van zilver, goud en zoetwaterparels. De parels hebben een doorsnede van 4 mm en is geknoopt tot een streng van 30 cm. Het overige gedeelte van het collier bestaat uit een zilveren ketting. Het knoopje heeft een doorsnede van 8 mm, in het midden bevind zich een gouden bolletje. Het collier is 80 cm lang en heeft geen slotje, je kan hem zo over je hoofd trekken. Het collier blijft zo hangen zoals op de foto. Het sieraad heeft deze maand een korting van 20%. In plaats van 325 euro is hij deze maand in de aanbieding voor 260 euro.

Wenst u het collier langer of korter, of heeft u een andere vraag? Stuur me dan even een mailtje of vermeld dit bij bestelling bij de opmerkingen.

 

 

 

 

€ 325,00

€ 260,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen

Vanaf november 2019 zult u hier elke maand het sieraad van de maand treffen. Dit sieraad is nieuw en met 20% korting te koop. Wilt u niks missen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en laat u elke maand informeren over het maandelijkse sieraad en andere dingen.