Zeeuwse ketting

Zeeuwse ketting gezwart zilver sterknoop

Deze zeeuwse ketting is gemaakt van een zilveren zeeuws knoopje, een ornamentje en onyx. Het collier is 42 cm lang. Het porseleinen knoopje is ongeveer 12mm. Het zeeuwse knoopje ernaast is 7 mm. De onyx kralen van ongeveer 3 mm zijn met de hand geknoopt tot een strengetje.

 

Wanneer u dit collier langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen.

 

De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

 

 

€ 245,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen