zeeuwse ketting ovaal

zeeuwse ketting ovaaltje met roze toermalijn en roze opaal

Deze zeeuwse ketting is gemaakt van een zilveren ovalen ornamentje (13 bij 16 mm), toermalijn en roze opaal. Het steentje ernaast is toermalijn en 3.5mm doorsnede. De apatiet steentjes van ongeveer 3.5 mm zijn met de hand geknoopt tot een strengetje. 

 

Het collier is 43 cm lang. Wanneer u dit collier langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen.

 

De collectie is geïnspireerd  op de zeeuwse ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ketting vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

 

€ 295,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen