zeeuws bloedkoraal collier

zeeuws bloedkoralen collier

Dit bloedkoralen collier is gemaakt van bloedkoraal, zilver, een zilveren Zeeuws ornamentje met een pareltje. Het bloedkoraal wordt veelal verwerkt in Zeeuwse sieraden. Het bloedkoralen kraaltje is 3.5mm doorsnede en geknoopt op de traditionele manier. 

 

Het collier is 43 cm lang. Wanneer u dit collier langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten. 

 

De collectie is geïnspireerd  op hetring Zeeuwse knoop, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

 

€ 235,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen