zeeuwse ketting

Zeeuwse ketting oma, goes, gerst

Deze zeeuwse ketting is gemaakt van zilver en parel. Het grootste ornament is ongeveer 15 mm. Het kleinste knoopje is het zeeuwse knoopje van 7 mm. De pareltjes van ongeveer 3.5 mm zijn met de hand geknoopt tot een strengetje. 

 

Het collier is 42 cm lang. Wanneer u dit collier langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen. De ketting is ook met roze pareltjes te maken.

 

 De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Dit ringetje vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van onder andere porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

€ 395,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen