Bloedkoralen armband goud met witte parel

Bloedkoralen armband goud met witte parel

Deze zeeuwse armband is gemaakt van goud, bloedkoraal en een pareltje. Het armbandje is 18 cm lang. Het knoopje is ongeveer 10  mm. Het bloedkoraal is ongeveer 3.5 mm. Ze zijn met de hand geknoopt tot een strengetje.

 

Wanneer u deze  bloedkoralen armband langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen.

 

De collectie is geïnspireerd  op het Zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen. Wilt u meer informatie over mijn inspiratie? Lees dan over mij.

 

€ 835,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen