zeeuwse ketting ovaaltje met spinel en sodaliet

zeeuwse ketting ovaaltje met spinel en sodaliet

Materiaal:

Deze zeeuwse ketting is gemaakt van een gezwart zilveren ovale ornamentje (13 bij 16 mm), spinel en sodaliet. Het steentje naast het ovale ornamentje is spinel en heeft een doorsnede van 3.5mm. De sodaliet steentjes van ongeveer 3.5 mm zijn met de hand geknoopt tot een strengetje van ongeveer 13 cm. Sodaliet heeft een mooie diepblauwe kleur. Het zilver is eerste gehalte zilver.

 

Speciaal voor u:

De ketting is 43 cm lang. Wanneer u deze langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen. De ketting is ook verkrijgbaar in wit zilver!

 

Inspiratie:

Deze collectie is geïnspireerd op de Zeeuwse ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van onder andere porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van!

 

Handgemaakt en verpakt met liefde in een mooi eco-vriendelijk doosje!

 

 

€ 295,00

  • levertermijn: 1-3 dagen