zeeuwse oorbellen roze porselein en parels

zeeuwse oorbellen roze porselein en parels

Materiaal:

Deze Zeeuwse oorbellen zijn gemaakt van eerste gehalte zilver, een witte zoetwaterparel en roze porselein. De achterkant van de porseleinen oorbellen zijn geglazuurd. De afmeting is ongeveer 12mm. Het witte pareltje bevindt zich in het midden van het ornament en heeft een doorsnede van ongeveer 3mm. Het is een zoetwaterpareltje. De oorhaakjes zijn van zilver. De oorhaakjes zijn eventueel ook in het goud verkrijgbaar. U kunt me een mail sturen voor de prijsopgave.

 

De oorbellen zijn met veel liefde en geduld met de hand gemaakt door vele laagjes porselein op een malletje aan te brengen. Daarna zijn de oorbellen gestookt in de oven, waarna aan de achterkant van de oorbellen een glazuurlaagje is aangebracht. 

 

In deze roze kleur heb ik ook nog andere sieraden, zoals de roze zeeuwse ketting, de en de goesse oorbellen.

 

Inspiratie:

De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier en met heel veel liefde! Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van!

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg in een mooi eco-vriendelijk doosje.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 195,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen