Zeeuwse ketting bloedkoraal en witte parel

Zeeuwse ketting bloedkoraal en witte parel

Bloedkoralen ketting:

Deze  bloedkoralen ketting is gemaakt van rood bloedkoraal, zilver, parel, een zilveren ornament en een klein zeeuws knoopje van 7 mm. Een witte parel is te zien in de grotere zeeuwse knoop. Het bloedkoraal is echt. Het is van AA kwaliteit, dat is de hoogste kwaliteit. Het zilver is eerste gehalte zilver. Het pareltje in de zeeuwse knoop is een zoetwaterpareltje. Het sieraad is ook verkrijgbaar in de Goesse knoop

 

Speciaal voor u:

Deze ketting is 43 cm lang. Wilt deze ketting langer of korter maken dan is dat natuurlijk geen probleem, laat het me weten. Alles wordt stuk voor stuk met de hand gemaakt dus het is geen probleem om dit aan te passen.

 

Nederlandse sieraden:

Het bloedkoraal wordt vaak gebruikt in traditionele Nederlandse sieraden. De rode koraal kraal heeft een diameter van 3,5 mm en is op traditionele wijze geknoopt. De Zeeuwse knoop is een traditionele knoop die wordt gebruikt in typisch traditionele klederdracht uit vroegere tijden van Nederland.

 

Handgemaakt in Holland:

Deze collectie is geïnspireerd op de Nederlandse Zeeuwse knoop ring die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring was het uitgangspunt voor een collectie sieraden gemaakt van porselein, zilver, koraal en parels. De Nederlandse knopencollectie sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier in Rotterdam.

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg. U ontvangt het sieraad verpakt in een mooi eco-vriendelijk doosje.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 295,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen