zeeuwse ketting met 5 ornamenten en roze parels

zeeuwse ketting met 5 ronde ornamenten en roze parels

Materiaal:

Deze ketting die op Zeeuwse sieraden geïnspireerd is, is gemaakt van eerste gehalte zilver en zoetwaterparels. De roze parels hebben en hoge kwaliteit, en zijn in een streng geknoopt. De ketting heeft ronde 5 knoopjes, die allemaal een andere vorm en maat hebben.

 

Speciaal voor u!

Het collier is 43 cm lang. Wanneer u dit collier langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten. Alle sieraden worden handgemaakt dus het is geen probleem om een ketting langer of korter te maken.

 

 

Handgemaakt sieraad uit Nederland

Deze zilveren ketting is geïnspireerd op de Zeeuwse knoop. De Zeeuwse knoop is een traditionele knoop die wordt gebruikt in typisch traditionele klederdracht uit vroegere tijden van Nederland. De collectie is geïnspireerd  op het Zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Dit sieraad vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van onder andere porselein, zilver, koraal en parels. De Zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier.

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 395,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen