handgemaakte parelketting oma's knoopje

Handgemaakte parelketting oma's knoopje in zilver en roze parels

Materiaal:

Deze parelketting is gemaakt van roze parels en een zilveren ornament en een wit pareltje. Het sieraad is geïnspireerd op Zeeuwse knoop sieraden. De roze parels hebben een doorsnede van 3.5 mm doorsnede en geknoopt op de traditionele manier. Het ornamentje heeft een doorsnede van ongeveer 10 mm. Het zilver is eerste gehalte zilver.

 

Speciaal voor u:

De parelketting is 43 cm lang. Wanneer u deze ketting langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten.

Dan maak ik het speciaal op maat. Deze ketting is ook verkrijgbaar als armband.

 

Inspiratie:

De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van!

 

Handgemaakt en verpakt met liefde!

 

€ 255,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen