gerst porseleinen ketting met parel

gerst porseleinen ketting met parel

Materiaal:

Deze witte porseleinen ketting is gemaakt van zilver, zoetwaterparels en porselein. Naast het porseleinen ornementen bevind zich een Zeeuws knoopje van 7mm. Het porselein heeft een klein wit pareltje van 1 mm in het midden. De diameter is ongeveer 15 mm.

 

Speciaal voor u:

De ketting is 43 cm lang. Wanneer u deze ketting langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen. De ketting is ook met roze pareltjes te maken. Bijpassend zijn er ook nog porseleinen oorbellen in de webshop te bestellen. 

  

Inspiratie:

Dit sieraad is geïnspireerd op de Zeeuwse knoop. De Zeeuwse knoop is een traditionele knoop die wordt gebruikt in typisch traditionele klederdracht uit vroegere tijden van Nederland. De collectie is geïnspireerd  op het Zeeuwse knoopje, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De Zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier en met heel veel liefde!

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg in een mooi eco-vriendelijk doosje.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 285,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen