zeeuwse ring klein met parel

zeeuwse ring klein met parel

Materiaal:

Deze ring is gemaakt van een zilveren zeeuws ornament, met een wit zoetwaterpareltje van ongeveer 3 mm doorsnede. Het ornament is ongeveer 10 mm. Het bandje om de vinger heeft een diameter van 1.5 mm.

 

Speciaal voor u:

Het ringetje kunt u op maat laten maken, alles wordt op de hand gemaakt! Twijfelt u over de maat? Dan is er de mogelijkheid dat ik u vooraf een ringenbos kan opsturen, zodat u de maat kunt nemen. Het zilver is eerste gehalte zilver, het zoetwaterpareltje heeft een mooie kwaliteit. Ook zijn er van deze ring ook oorbellen in de webshop.

 

Inspiratie:

Deze collectie is geïnspireerd op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van!

 

Handgemaakt en verpakt met liefde in een mooi eco-vriendelijk doosje ! 

€ 175,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen