zeeuwse oorbellen, ovaaltjes met roze parel

zeeuwse oorbellen, ovaaltjes met parel

Handgemaakte Zeeuwse pareloorbellen van zilver:

Deze elegante oorbellen zijn gemaakt van een zilveren zeeuws ornament, met een roze pareltje van ongeveer 2 mm doorsnede. De oorbellen hebben een steker. Deze Zeeuwse oorbellen gemaakt van zilveren ovaaltjes en een roze pareltje. Het ovale zeeuwse knoopje is 14 mm bij 16 mm. De oorbellen zitten met een steker vast aan het oor. Aan de bovenkant bevindt zich een roze pareltje van ongeveer 2mm. 

 

Gelegenheid:

Het sieraad kan voor elke gelegenheid gedragen worden. Ook heel geschikt voor bruiden.

Deze elegante pareloorbellen zijn tijdloos mooi en kan overal op worden gecombineerd. Ze zijn makkelijk draagbaar, op elk moment van de dag. 

 

Nederlands sieraad, Handgemaakt in Holland:

Dit sieraad is geïnspireerd op de Zeeuwse knoop. De Zeeuwse knoop is een traditionele knoop die wordt gebruikt in typisch traditionele klederdracht uit vroegere tijden van Nederland. De collectie is geïnspireerd  op het Zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze Zeeuwse ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier in Rotterdam. Het is een echt Nederlands sieraad!

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 195,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen