zeeuwse ketting ovaaltje met spinel en roze parel

zeeuwse ketting ovaaltje met groen spinel en roze parel

Materiaal:

Deze zeeuwse ketting is gemaakt van een zilveren ovalen ornamentje (13 bij 16 mm) en zoetwaterparels. Het steentje ernaast is groen spinel en heeft een doorsnede van 3.5mm. De roze pareltjes van ongeveer 3.5 mm zijn met de hand geknoopt tot een strengetje van ongeveer 13 cm. Het zilver is eerste gehalte zilver.

 

Speciaal voor u:

De ketting is 43 cm lang. Wanneer u dit collier langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen. Van deze ketting zijn ook oorbellen op mijn webshop te vinden. 

 

Inspiratie:

De collectie is geïnspireerd  op de zeeuwse ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van!

 

Handgemaakt en verpakt met liefde!

€ 295,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen