zeeuwse oorbellen met parels en parel eronder

zeeuwse oorbellen met parels en dikke parel eronder

Materiaal:

Deze oorbellen zijn gemaakt van een zilveren zeeuws knoopje, met een wit zoetwaterpareltje van ongeveer 3 mm doorsnede. De zeeuwse knoopjes hebben een diameter van ongeveer 11mm. De oorbellen hebben een zilveren haakje. De dikke parel eronder is ongeveer 6 bij 8mm. Het zilver is eerste gehalte zilver. De parels zijn zoetwaterparels.

 

Gelegenheid:

Deze pareloorbellen zijn tijdloos mooi en kunnen overal op worden gecombineerd. Ze zijn makkelijk draagbaar, op elk moment van de dag. De oorbellen zijn ook verkrijgbaar zonder parel eronder. 

 

Handgemaakt in Holland, Nederlands sieraad:

Dit sieraad is geïnspireerd op de Zeeuwse knoop. De Zeeuwse knoop is een traditionele knoop die wordt gebruikt in typisch traditionele klederdracht uit vroegere tijden van Nederland.Deze collectie is geïnspireerd  op het Zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van onder andere goud, porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De Zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier in Rotterdam. Het is een echt Nederlands sieraad!

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg in een eco-vriendelijk doosje.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 215,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen