zeeuwse ketting met witte parel

Zeeuwse ketting met witte parels en kleiner zeeuws knoopje

Materiaal:

Deze zeeuwse ketting is gemaakt van eerste gehalte zilver en zoetwaterparels. Het grootste ornament is ongeveer 15 mm en in het midden zit een pareltje. Het zeeuwse knoopje ernaast is 7 mm. De pareltjes van ongeveer 3.5 mm zijn met de hand geknoopt tot een strengetje. De pareltjes die ik gebruik zijn van mooie kwaliteit. 

 

Speciaal voor u:

Deze zeeuwse ketting is 42 cm lang. Wanneer u deze ketting langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen. Ik heb in deze lijn ook oorbellen in de webshop. 

 

Inspiratie:

De collectie is geïnspireerd op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ketting vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van!

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg in een mooi eco-vriendelijk doosje.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 285,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen