Zeeuwse ketting met topaas en roze pareltjes

Zeeuwse ketting klein knoopje met topaas en roze pareltjes

Materiaal:

Deze ketting is gemaakt van eerste gehalte zilver, topaas en zoetwaterparel, geïnspireerd op de zeeuwse knoop. Het grootste ornament is ongeveer 11 mm en in het midden zit een pareltje. De pareltjes van ongeveer 3.5 mm zijn met de hand geknoopt tot een strengetje. Een pareltje is in het ornamentje te zien. De pareltjes zijn zoetwaterpareltjes in een mooie kwaliteit. Het steentje ernaast is een topaas met een doorsnede van 3.5 mm. 

 

Speciaal voor U:

De ketting is 43 cm lang. Wanneer u deze langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten, door contact met me op te nemen. Zonder topaas is de ketting ook verkrijgbaar. 

 

Inspiratie:

De collectie is geïnspireerd op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ketting vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud of andere stenen. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van!

 

Handgemaakt en verpakt met liefde in een mooi eco vriendelijk doosje!

€ 295,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen