bloedkoraal ketting oma's knoopje

bloedkoraal ketting oma's knoopje

Materiaal:

Deze bloedkoralen ketting is gemaakt van bloedkoraal en een zilveren ornament met een pareltje. Het bloedkoraal wordt veelal verwerkt in zeeuwse knoop sieraden. Het bloedkoralen kraaltje is 3.5mm doorsnede en geknoopt op de traditionele manier. Het knoopje heeft een doorsnede van ongeveer 10 mm en bevat een roze zoetwaterpareltje van ongeveer 2 mm.

 

Speciaal voor u:

De bloedkoralen ketting is 43 cm lang. Wanneer u deze ketting langer of korter wenst is dat natuurlijk geen probleem, laat het dan even weten.

Dan maak ik het speciaal op maat. Deze ketting is ook verkrijgbaar als armband.

 

Inspiratie:

De collectie is geïnspireerd  op het zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier. Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van!

 

Handgemaakt en verpakt met liefde!

 

€ 265,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen