munt oorbellen zilver

zilveren munt oorbellen zilver

Handgemaakte oorbellen van eerste gehalte zilver:

Deze elegante oorbellen zijn gemaakt van een zilveren ornament. Het ornament is ongeveer 9 mm. De oorbellen hebben een zilveren haak. 

 

Gelegenheid:

Het sieraad kan voor elke gelegenheid gedragen worden.  Ze zijn makkelijk draagbaar, op elk moment van de dag. Ook heel geschikt voor bruiden. Deze elegante oorbellen zijn tijdloos mooi en kan overal op worden gecombineerd. De oorbellen zijn ook verkrijgbaar in goud, maar dan voor op het oor. Ze zijn ook als stekers verkrijgbaar in het goud

 

Handgemaakt in Holland, Nederlands sieraad:

Dit sieraad is geïnspireerd op de Zeeuwse knoop. De Zeeuwse knoop is een traditionele knoop die wordt gebruikt in typisch traditionele klederdracht uit vroegere tijden van Nederland. Deze collectie is geïnspireerd  op een Zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van onder andere goud, porselein, zilver, koraal en parels. De Zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier in Holland. Het is een echt Nederlands sieraad!

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 155,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen