middelburg oorbellen met toermalijn

middelburg oorbellen met toermalijn

Handgemaakte oorbellen van zilver en toermalijn:

Deze oorbellen zijn gemaakt van een zilveren zeeuws ornament, met een wit pareltje van ongeveer 3 mm doorsnede. Het ornament is ongeveer 12 mm. Deze zilveren oorbellen zijn gemaakt van een zilveren zeeuws ornament. Daarboven is een tourmalijntje van ongeveer 3.5 mm doorsnede. Het ornament is ongeveer 10 mm en hangt net onder het oor. De oorbellen hebben een zilveren steker. 

 

Gelegenheid:

Het sieraad kan voor elke gelegenheid gedragen worden.  Ze zijn makkelijk draagbaar, op elk moment van de dag. Ook heel geschikt voor bruiden. Deze elegante oorbellen zijn tijdloos mooi en kan overal op worden gecombineerd.

 

 

Inspiratie:

Dit sieraad is geïnspireerd op de Zeeuwse knoop. De Zeeuwse knoop is een traditionele knoop die wordt gebruikt in typisch traditionele klederdracht uit vroegere tijden van Nederland.Deze collectie is geïnspireerd  op een Zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van onder andere goud, porselein, zilver, koraal en parels. De Zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier in Holland. 

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 295,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen