goes oorbellen wit porselein en parels

goes oorbellen wit porselein en parels

Materiaal:

Deze Zeeuwse oorbellen zijn gemaakt van eerste gehalte zilver, een zoetparel en porselein. De achterkant van de porseleinen oorbellen zijn geglazuurd. De afmeting is ongeveer 12mm. Het pareltje bevindt zich in het midden van het ornament en heeft een doorsnede van ongeveer 3mm.

 

De oorbellen zijn met veel liefde en geduld met de hand gemaakt door vele laagjes porselein op een malletje aan te brengen. Daarna zijn de oorbellen gestookt in de oven, waarna aan de achterkant van de oorbellen een glazuurlaagje is aangebracht. De oorhaakjes zijn van zilver. 

De oorbellen zijn ook verkrijgbaar in roze, groen en grijs.

 

Inspiratie:

De collectie is geïnspireerd op de zeeuwse knoopje ring, die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze zeeuwse ring vormde het uitgangspunt voor een collectie sieraden die gemaakt zijn van porselein, zilver, bloedkoraal en parels. De zeeuwse knoop sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier! Natuurlijk maak ik op verzoek ook deze sieraden in het goud. Ook als u nog een zeeuwse knoopje sieraad of nog een bloedkoralen armband of ketting in de kast hebt liggen waar u niets mee doet, ik maak er graag iets moois van!

 

Handgemaakt en verpakt met liefde!

€ 195,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen