Zeeuwse bloedkoraal ketting en witte parel

Zeeuwse goes bloedkoralen ketting en witte parel

Goes bloedkoraal ketting:

Deze  bloedkoralen ketting is gemaakt van rood bloedkoraal, zilver, parel, een zilveren ornament en een klein zeeuws knoopje. Een witte parel is te zien in de grotere Zeeuwse knoop. 

 

Speciaal voor u:

Deze ketting is 43 cm lang. Wilt deze ketting langer of korter maken dan is dat natuurlijk geen probleem, laat het me weten. Alles wordt stuk voor stuk met de hand gemaakt dus het is geen moeite om dit aan te passen.

 

Nederlandse sieraden:

Het bloedkoraal wordt vaak gebruikt in traditionele Nederlandse sieraden. De rode koraal kraal heeft een diameter van 3,5 mm en is op traditionele wijze geknoopt. De Zeeuwse knoop is een traditionele knoop die wordt gebruikt in typisch traditionele klederdracht uit vroegere tijden van Nederland.

 

Handgemaakt in Holland:

Deze collectie is geïnspireerd op de Nederlandse Zeeuwse knoopring die ik vroeger van mijn moeder kreeg. Deze ring was het uitgangspunt voor een collectie sieraden gemaakt van porselein, zilver, koraal en parels. De Nederlandse knopencollectie sieraden zijn allemaal handgemaakt door mijzelf vanuit mijn atelier in Rotterdam.

 

Klaar om te verzenden en verpakt met zorg.

Handgemaakt met liefde ♥

€ 290,00

  • beschikbaar
  • levertermijn: 1-3 dagen