07. december 2020
Zeeuwse oorbellen van eerste gehalte zilver, witte zoetwaterparel en emaille. In de maand december heb ik de volgende zeeuwse oorbellen in de aanbieding. Deze oorbellen zijn gemaakt van eerste gehalte zilver en groene emaille en een zoetwaterparel van 3 mm. Het zeeuwse ornament is ongeveer 12 mm doorsnede. De oorbellen zijn alleen nog op mijn site verkrijgbaar. Uiteraard kunt u langskomen op mijn atelier om hem te passen, of ik kan hem zonder verplichting naar u toesturen.

21. november 2020
Deze porseleinen oorbellen zijn gemaakt van zwart porseleinen oorbellen met een gezwart zilveren haakje. Het haakje is eerste gehalte zilver. De oorbellen zijn handgemaakt.

04. november 2020
Ketting met eerste gehalte zilver en toermalijn. Ook deze maand bied ik een sieraadmet 20% korting aan. In de maand november is dat deze ketting Dit collier is gemaakt van eerste gehalte zilver en een groene toermalijn van 3.5 mm. Het ronde ornament is ongeveer 12 mm doorsnede. De ketting heeft een lengte van 45 cm. Deze ketting is deze maand in plaats van 245,- voor 196 euro, zonder verzendkosten. Klaar om te verzenden en verpakt met zorg. Handgemaakt met liefde ♥

01. november 2020
Op verzoek heb ik deze porseleinen oorbellen weer in (een hele kleine, ienie-mini) productie genomen. Ze zijn gemaakt van porselein, parel en eerste gehalte zilver. De voorkant van de oorbellen zijn geglazuurd. De achterkant is ongeglazuurd. Ze zijn handbeschilderd door een professionele delfts blauw schilder. Het bijzondere aan deze oorbellen is dat ze ook een stukje aan de achterkant beschilderd zijn.

14. oktober 2020
Dit porseleinen sieraad is sieraad van de maand oktober. Het is een handgemaakte ketting van porselein, toermalijn, jade, een witte parel en zilver. De ketting is 43 cm lang. De ketting is op de webshop te koop voor 20% korting. In plaats van 295 euro betaalt u 236 euro. Het sieraad is geinspireerd op zeeuwse sieraden.

07. maart 2020
Zeeuws armband ovaal met rodochrosiet Deze zeeuwse armband is het sieraad van de maand maart. Dit betekent dat deze armband 20% korting heeft. In plaats van 195 euro betaalt u 156 euro! U kunt de armband bestellen met korting tot en met 30 april 2020. De armband is 18 cm lang. De steen is rodochrosiet en op de traditionele manier geknoopt. Ze zijn alleen op mijn site verkrijgbaar en nog niet in de winkels. Voor vragen kunt u mij altijd mailen.

18. januari 2020
Knoopjescollier Dit collier met zilveren knoopjes is het sieraad van de maand januari. Dit betekent dat ze alleen deze maand 20% korting hebben. In plaats van 395 euro betaalt u 316 euro! U kunt het collier bestellen met korting tot en met 28 februari 2020. Het collier is 43 cm lang. Ze zijn alleen op mijn site verkrijgbaar en nog niet in de winkels. Voor vragen kunt u mij altijd mailen.

15. december 2019
Het sieraad van de maand december is gemaakt van nylondraad en granaat. Dit collier is nieuw en betekent dat het nog nergens te koop is. Tot en met 31 januari kunt u dit sieraad met 20% korting bestellen op mijn website! Voor meer info: info@hesterzagt.nl of raadpleeg mijn website: www.hesterzagt.nl

18. november 2019
Deze kleine nieuwe oorbelletjes zijn het sieraad van de maand november. Dit betekent dat ze alleen deze maand 20% korting hebben. In plaats van 155 euro betaalt u 124 euro! Ze zijn alleen op mijn site verkrijgbaar en nog niet in de winkels. Deze actie duurt tot 18 december. Dan zal er weer een nieuw sieraad worden aangeboden. Voor vragen kunt u mij altijd mailen.

06. november 2019
Vanaf donderdag 7 november tot en met zondag 10 november presenteer ik mijn sieraden in de Eusebiuskerk te Arnhem tijdens de stookdagen. Wees welkom!

Meer weergeven